Pääsinpä sitten tännekin :), kun oli salasanakin päässyt jo unohtumaan, niin että jouduin olemaan ylläpitoon asti yhteyksissä. Mutta palvelu pelasi sieltä, joten kiitos siitä.

Meidän mäellä on tapahtunut hurjasti edellisen postauksen jälkeen ja suorastaan nolottaa, etten oo saanut aikaiseksi tännekään mitään postata. Pakkohan nyt on ainakin koittaa muistella vähän taaksepäin, ja ainakin kesän aikana rakennettu komia terassi

vietetty nuorimmaisen rippijuhlia, lomailtu
 
ja nautiskeltu upeista keleistä ja kävimmepä ekaa kertaa myös Puistobluesseilla!
 
Ja perheeseemme on tullut myös uusia jäseniä. Juhannuksen jälkeen talliin porhalsi uusi (1951 vuosimallinen Pontiac Catalina Chieftain 2dHt).
Kävimme myös Lappeenranta – Viipuri – Sotkamo – Kuopio –kierroksen ja Sotkamosta saimme matkaamme Juti-kissan, jonka opettaminen koiraperheen tavoille on nyt työllistänyt meitä melkoisesti. Oppivainen ja välkky kaveri tuo oranssitiikeri valkoisine tassuineen onkin ja järjestää puuhaa meille.
 
 
Loman loputtua meillä alkoikin sitten peltikaton vaihto, nyt on ilmeisesti viimeisetkin listat paikallaan ja torpassa upouusi kruunu. Siitäkin olisi sananen jos toinenkin sanottavana, vaan antaa nyt tomun vähän laskeutua.