Voi juhmura, kirotin (just niin kirotin) pitkän sepustuksen ja kun koitin esikatsella, niin sehän katosi. Kokeillaan sit vanhaa tuttua copy –pastetusta, josko paremmin toimisi.

Pakkanen jo miulle riittäis ja tuo lumentulokin… semminkin kun on niin hienohelmakoira, että hänen ei tarvitse lumihangessa kahlata, vaan kuljetaan ajouraa tahi aurattua tienosuutta… vaikka keskellä katua. Jos se ois tyttökoira, niin varmaan kyykkäisikin keskelle tietä, nyt sukupuolitietoisen uroksen lailla koipi pitää nostaa, vaikkei kilkuttimiakaan enää ole… nuuskimiset ja merkkaamiset (ulkona) ei oo ainakaan vielä 3 vkon kokemuksella vähentyneet mihinkään.
 
Tulipa sitten pukeuduttua eskimoksi ja aamusella J pudotti miut pysäkille, josta kohta työkaverit nappasivat kyytiin… meillä kun lähdetään tänään työpaikan porukan kanssa pikkujoulu- ja tulosristeilylle… tuloksesta en tiedä, mutta illan virallisen osuuden jälkeen taas oon viisaampi. En tiiä onko vaihdevuodet alkaneet, kun kovin on nyt kuuma, vai johtuneeko liian monista välihousuista, jotka ”varmuuden vuoksi” piti farkkujen alle ängetä :)
 
Ja taas tuli muutenkin pakattua mukaan liikaa tavaraa, koska jos vanhat merkit pitää paikkansa, niin tuskinpa jaksan erikseen iltaa varten tälläytyä… mutta onpa mukana, jos sellainen tuuli sattuu yllättämään. No tuulta on ainakin luvassa, koska merisää on vissiin huonoin vähään aikaan… jäänmurtajat työssään ja jäänmuodostus on erittäin runsasta. Onneksi matkan pää on vain Tallinna, joten avomerta ei ole moneksi ajaksi.
 
Ja onneksi J-muru on niin kiltti, että viitsii hakea miut huomenna satamasta kotiin, kun oman murun kanssa saa matkustaa kotimatkan, niin on kuin oisi jo kotona, eikä enste tarvii terminaalissa oottaa puolihumalaisia duunikavereita bussiin, joka sitten kiertää kaikki kinttupolut ja pysähtyy joka rampilla, jos ei muuten niin varmuuden vuoksi.
Kirjankin pakkasin matkaan siltä varalta, ettei jaksa porukoita kuunnella... meillä vaihdettiin yrityksiinn uusi erp-systeemi syksykauden aikana ja palautetta (lue kitinää) varmasti meille tukareille riittää. Jos sitä siis tulee liikaa, niin  meitsi painuu hyttiin ja lukee rauhassa hyvässä seurassa. Onneksi hyttikaveri on mukava kans, joten eiköhän me aika saada kulumaan :)
 
Eilen odotti kotona kiva ylläri, kun paikallinen syksyllä avattu Terra oli lahjoittanut meille(kin) pariksi kuukaudeksi paikallisen aviisin lahjaksi… juuri oli edellinen jakso nimittäin päättynyt ja nuukuuksissani en ollut tilannut uutta… meille kun ei kestotilauksia oteta, loppuun asti on kyllästytty siihen, että irtonumerona taikka määräaikaisena tarjouspätkänä tilattu aviisi on a) halvempi ja b) saa mukavia ”tarpeellisia” kylkiäisiä. Niin että meille on turha tarjota kestotilauksia, mutta edullisia pätkiä kyllä. Näin on vissi.