niin se vaan aika kuluu, lupasin ja vannoin kirjoittavani, vaan kaikkea muuta tein, paitsi blogiin en ole ehtinyt. On järjestetty pääsiäisnäyttelyyn näyttävä kavalkadi autoja, hoidettu omia, lasten ja kerhon asioita... ja kun kuvittelee, että hiukan hellittää, niin iskeekin pöpö. Flunssaisena, onneksi vain näemmä rajun nuhaisena tässä viikonloppua viettelen.

Isäntä hilpaisi taas tallin puolelle, vaikka pakkaslukema on varsin raju... eilisen -8 asteesta oli yön aikana pakkanen pudonnyt -17 asteeseen, onneksi aurinko näyttää päivää kirkastavan, on siis pakko toppautua ulos ja ottamaan muutama kuva talvisesta maisemasta.

Tyttären Tupsu-kissa tuli eilen meille vierailulle, keskiviikkoon asti kuulemma lomailee meillä. Tytärkin saapunee tänään, katsotaan nyt miten kauan viihtyy. Laskiaispullat laitoin juuri uuniin paistumaan, laiskan pullat tulee lähikaupan pakastealtaasta, eli ovat mallia Pirkka. Mutta valmispulliksi ehdottomasti parhaita, mitä olen maistellut... sinne väliin vadelmahilloa ja kermavaahtoa... nam :). Eka satsi nautiskeltiin eilen, tänään saadaan kaverimies kylään ja käännetään poncho tallissa, niin pitäähän sitä vähän vaivanpalkkaa tarjota. Ja muutenkin on kiva laittaa pöytään kahvin & teen lisäksi jotain pientä hyvää, semminkin kun ollaan kolmestaan, niin ei yleensä juuri herkutella leivonnaisilla, koska kaikki ylimääräinen näyttää näillä pakkasilla jäävän aina matkaan mukaan.

Onneksi kaveriSanna tuosta naapurikylästä houkutteli mukaansa kuntosalille, ollaan nyt viikoittain käyty se kerta punnertamassa salilla ja sen jälkeen saunomassa ja rupattelemassa... ensisijaisesti sosiaalista elämää, mutta ei huonoa kunnonkaan kannalta. Askelkisa kun töissä jatkuu ja tarkoitus on saada syksyisen (ja edelleen jatkuvan) lääkekuurin mukanaan tuomat 5 kg pois ja mieluusti vähän lisääkin painoa pois. Oman olon takia tietty ja toisaalta turhamaisesti kivojen vaatteiden ja miun välissä on vielä se muutama kilo :) ...ei siis mitään ryppyotsaista, vaan oloa ja elämää keventävää liikuntaa ja painonvartiointia.

Eilen opiskelin kuvien siirtoa uudesta kamerasta vanhaan koneeseen... ja onnistuin, vaan sitten kävikin illalla pikku onnettomuus ja koko vanha tietokoneenrohjake mykistyi. No kunnon "nörtti" hyökkäsi aamulla koneen kimppuun ja kas... taas toimii :). Pitääpä niitä kuviakin vielä laitella tännekin, joten see You! Ja siis hyvää ystävänpäivää tänäänkin, niinkuin vuoden jokaisena päivänä!!

 

Tadaa, onnistuin siis :), tässä Ruutusukkalan isännät lumitöissä (joita toki tää talvena on piisannut).